MEGA

Καλώς ήλθατε στη σελίδα μας

Επικοινωνήστε μαζί μας: 25210 83566, 6948 535704

e bannerespaE728X90

Καλώς ήλθατε!

Καλώς ήλθατε στη σελίδα μας. Εδώ θα βρείτε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε προσιτές τιμές και με εγγύηση ποιότητας. Μέλημα μας η εξυπηρέτηση των πελατών μας και μετά την πώληση του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού. Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε σας απορία ή ανάγκη!

Εισαγωγή
Η ιστοσελίδα autoparts.com.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / μέλη της με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες
Όταν επισκέπτεστε το autoparts.com.gr ή αποστέλλετε ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το autoparts.com.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του autoparts.com.gr, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Πνευματικά Δικαιώματα
Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο autoparts.com.gr, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας autoparts.com.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε έμμεση χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχομένων σε αυτή, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας μας.

Τα λογότυπα 3ων εταιρειών ανήκουν αποκλειστικά στις αντίστοιχες εταιρείες και η χρήση τους στο website autoparts.com.gr γίνεται καθαρά και μόνο για τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών. Η εταιρεία μας δεν οικειοποιείται τα λογότυπα αυτά με κατ'οποιαδήποτε τρόπο.

 

Άδεια Χρήσης και Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα
Η εταιρεία μας παρέχει περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας autoparts.com.gr, για την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες του autoparts.com.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα autoparts.com.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την εταιρεία μας, ή τις υπηρεσίες της με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την autoparts.com.gr

Περιορισμός της ευθύνης από τη χρήση της Ιστοσελίδας
Η ιστοσελίδα autoparts.com.gr παρέχεται από την εταιρεία μας "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Η autoparts.com.gr δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη για τις πληροφορίες, περιεχόμενο και υλικό που περιέχονται σε αυτή. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες της ιστοσελίδας συμφωνούν στην χρήση αυτής με δική τους ευθύνη. Η εταιρεία μας δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα autoparts.com.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την autoparts.com.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

Δικαίωμα Αλλαγών
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στην Ηλεκτρονική Σελίδα και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

Εφαρμοστέος Νόμος - Διαφωνίες
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας autoparts.com.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και της ιστοσελίδας autoparts.com.gr, και κατά συνέπεια της εταιρείας μας. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση της ιστοσελίδας autoparts.com.gr ή με τις υπηρεσίες που παρέχονατι μέσω αυτής, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στο αρμόδιο Δικαστήριο της Δράμας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων και κανόνες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα δημιουργήθηκε με σκοπό να σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές, με εύκολη και γρήγορη αναζήτηση των προϊόντων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

autoparts.com.gr
4ο ΧΛΜ ΔΡΑΜΑΣ-ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΔΡΑΜΑ
66100, ΕΛΛΑΔΑ
E-mail: auto_parts_com@hotmail.com

Τηλέφωνο
2521083566 ( 4 Γραμμές )

6948535704
Φαξ
2521083680


TOP